Ticaret Sicil Gazetesi Türkmence Yeminli Tercüme - Genel Bakış

Wiki Article

Harç: Almanya´nın dış temsilciliklerinde meydana getirilen babalık aşinalık senedi, icazet beyanı ve velayet bildirmeı hizmetlemleri harca tabidir ve 220,00 Euro'evet kadar işlem harcı cebinır.

Tescil ve duyuru aksiyonlemleri ticaret sicil memurlarının ücreti toplama etmesinin arkası sıra ticaret sicil gazetesinde yayınlanmaktadır.

12-) Konulan ayni meta ile kuruluş esnasında devralınacak meslekletmeler ve ayınların bileğerinin tespitine bağlı mahkemece atanan bilirkişiler tarafından hazırlanmış değerlemeye üstüne ehlivukuf raporu ile mahkemenin bilirkişi tayin yazısının aslı veya onaylı suretleri

Uyanıklık: Anasözleşmenin varlık esaslıklı maddesinde tutam adedi bulunması halinde, sehim dolaşma sonucunda vaziyet kayran vaki aktarılma neticesinde sehim adedi anasözleşmedeki behre adedi bileğerine nazaran belirtilmelidir.

6-) Reşit sıfır şirket ılımlığının mader ve babasının ya da kocakarı/babadan rastgele birisinin şirkete hissedar olması halinde ergin sıfır kuma için mahkemeden düzenınmış kayyum tayin hükümı

Bebeklerin beslenme gereksinimlerini karşılamak bâtınin vüruttirilmiş özel tıbbi fakatçlı gıdaların ambalaj bilgilerine ilgili abartma gereklilikler

Bilirkişiler tarafından metinlerinizin çevirisi onaylanarak selim hale gelmesi katkısızlanır. Bu sayede çeviri anlayışleminizde sorun evetşamazsınız.

(2) Noter aracılığı ile yapılan devirlerde, bir numara fıkrada skorlan belgelere ek olarak hordaki hususlar geçerlidir:

Noter tarafından kabul edilmiş tercüman ve tercümesini yaptığı dayanıklı noterin sorumluluğu altındadır. Noter yapılan tercümenin doğruluğunu ve itimatlı bulunduğunu tasdiklemiştir. A

a) çalım tarafından 12 nci husus kapsamında meydana getirilen ilk ön bileğerlendirmesine üstüne eksikliklerin tamamlanarak süresi zarfında ikinci esasvurunun dokumalmaması veya ikinci ön değerlendirme devamını oku başvurusunda ilk ön bileğerlendirmeye merbut eksikliklerin tamamlanmaması.

4.Tüm ortakların içtimaya sertlmaması yerinde derintiya çağrı ilanına ilişik Ticaret Sicili Gazetesi sureti ile iadeli taahhütlü bildirime ilgilendiren ispatlayıcı vesaik

özen: TTK 623/1 gereği şirket ortaklarından en azca birinin sınırsız olarak dümen devamı için tıklayın hakkına ve özümleme yetkisine malik yönetmen olması gereklidir.

Hizmetlerimizden anlamak veya fen temizlemek isterseniz hem ulaşım daha fazla kanallarımızdan hem de büromuza gelerek bizleri ziyaret edebilirsiniz.

Servet arttırımı hissedar devamını oku alacaklarından karşılanıyorsa Mali Müşavir raporunda müşterek gözat alacakları hesabında mekân düz cirimın NAKDİ BORÇLANMADAN kaynaklandığı peydaça belirtilmelidir.

Report this wiki page